Words

Fresh Start

Welcome back! Si voua, dar si mie. Dupa o perioada in care am lipsit complet de pe blog (eram in backstage de fapt), pot spune in sfarsit „I’M BACK”. In ultimul timp am lucrat impreuna cu echipa mea la acest blog, iar de acum incolo ne vom vedea pe elizaatudosie.com . Desi am optat pentru un design simplu, sunt foarte mandra de ce a iesit si sper sa va placa si voua.

Intentionam sa iau o pauza de la tot ce tine de munca (blog, instagram, absolut tot) inainte sa lansez noul site, sa ma deconectez putin de mediul online, pentru a ma relaxa, dar si focusa pe alte aspecte din viata mea, insa nu am reusit. Imi place mult ceea ce fac si am atatea proiecte interesante pe care vreau sa le pun in practica, incat nu pot sa pun totul pe pauza. Asa ca, voi face totul in paralel, evident.

Cat despre site in sine, dupa cum puteti vedea, am pastrat ultimele articole de pe vechiul blog, pentru ca unele sunt articole pe care voi mi le-ati cerut, asa ca trebuia sa le transfer aici. Pe viitor nu am in plan sa ma axez doar pe fashion, asa cum am facut in ultima perioada. Din contra, voi incerca sa cuprind pe acest blog cam tot ce cred eu ca v-ar interesa. Am primit de-a lungul perioadei in care lucram la blog numeroase mesaje de la voi cu sugestii, asa ca mi-am facut o idee despre ce ati vrea sa vedeti aici.

Stiu ca lumea nu prea mai citeste bloguri, ca instagramul e mult mai comod, insa atunci cand trebuie sa vorbesti despre ceva anume, nu poti include toate detaliile intr-o poza pe instagram. Tocmai de aceea am ales sa continui si pe partea de blog, desi la inceputul anului mi-am propus sa ma axez pe instagram. Nu am uitat de youtube, v-am mai spus ca am in plan sa incep vloggingul, insa proiectul e inca in lucru, dar urmeaza sa il finalizez.

Aici pe blog vreau sa postez, pe langa outfituri (pe care le puteti vedea si pe instagram), articole legate de beauty, despre produse pe care le folosesc si imi plac, despre ce am mai descoperit eu in materie de makeup sau skincare, dar vreau si sa va povestesc din experienta mea personala cu privire la anumite teme si treptat voi include si secvente din viata mea personala, pe vlog (pentru ca toata lumea imi cere asta). Am in plan sa deschid si o rubrica de #BeautyNews in care va voi povesti despre noutatile in materie de beauty, despre evenimente, etc. Nu am stabilit inca un program de postat, dar sper sa reusesc sa postez cat mai des.

Asadar, acest acest articol a fost doar pentru a va spune ca m-am intors pe blog si ca urmeaza numai chestii interesante. Deci ar fi bine sa ramaneti pe aproape! Pentru a fi la curent cu tot, puteti sa va abonati prin email si veti primi notificare de fiecare data cand postez un articol nou. Pana data viitoare, ne vedem pe instagram (@elizaatudosie).

E.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *