Cine sunt?

Ma numesc Eliza Atudosie. Se spune ca sunt blogger, content creator, studenta, businesswoman in devenire, uneori nici eu nu mai stiu exact ce sunt, dar cel mai important, sunt o fiinta umana, dincolo de ce se vede pe instagram.

Am si eu zile bune si uneori mai putin bune, zambesc, plang, iubesc, ma bucur de lucruri marunte. Am langa mine cei mai dragi oameni din lume, care m-au ajutat intr-un mod sau altul sa ajung unde sunt acum. Am inceput de jos. Inca de la 15 ani am incercat sa intru in aceasta lume din online. Nu spun ca a fost usor, din contra, a fost o calatorie grea, pentru ca eram mica, dar a meritat, pentru ca in momentul de fata pot sa spun ca am ajuns acolo unde ma visam la momentul in care am inceput.

Am 21 ani si m-am nascut in Bistrita, unde am crescut si am locuit pana anul trecut. In prezent locuiesc in Cluj-Napoca si studiez psihologia la Universitatea Babes Bolyai.

Cand vine vorba sa spun ceva despre mine, nu imi vine mai nimic in minte. Sunt o persoana introvertita si imi place sa pastrez o nota de mister. Iubesc sa postez pe instagram, insa toate postarile mele sunt foarte atent gandite si nu dezvalui niciodata nici prea mult, nici prea putin. Si cred ca asta ma face unica.

De-a lungul timpului am incercat sa imi gasesc un stil, o ramura despre care sa scriu, una care sa ma defineasca. Am incercat sa scriu despre beauty, fashion, am facut chiar si vlogging, insa pana la urma am decis ca voi scrie despre mine. Pentru ca la asta ma pricep cel mai bine. Voi scrie despre ce imi place mie, despre stilul meu personal.

Am in plan sa ma reapuc de vlog, pentru ca asta a fost lucrul cu care am inceput, insa mai dureaza putin pana voi pune la punct si ultimele detalii. Vor urma si daily vloguri cand imi voi face curaj sa reincep sa filmez.

Daca vreti sa aflati mai multe, va invit sa ma urmariti aici pe blog si pe instagram (@elizaatudosie).